Smoothie and big foot

 
 

Haha snacka om otur alltså! När jag var ute på ängen i torsdags med drönaren så blev jag bränd av en humla på foten. Det gjorde riktigt ont verkligen, men sen tänkte jag inte mer med det. Ett vanligt hummlestick liksom, -jag har fått tusen stycken när jag sprang runt barfota när jag var liten. Men nästa dag så började min ankel svullna upp. Jag gick till jobbet ändå och jobbade hela dagen. Nästa dag vaknade jag upp med en ännu större fot och såklart struntade jag i det och gick och jobbade hoppandes på en fot. Men efter jobbet två dagar efter sticket så var foten nästan dubbla sin storlek och jag klarade det inte längre så jag åkte in till akuten för att se om något var fel. 

Tre timmar tog det med väntande, tester och väntande tills dom kom fram till att alla reagerar olika på humle stick och det är bara att vänta på att det går över. Det kan ta upp till en vecka till jag ens ser skillnad och flera veckor till det går över helt. Hahahah asså Gud jag kan inte göra mer än att skratta åt min otur. Men jag ska inte klaga. Jag sitter ändå här på balkongen med foten högt och solar med en riktigt god smoothie i handen! 

 

------ 

Talk about bad luck! When I was out on the flower field on Thursday with my drone I got stung by a bumble bee. It hurt really bad but then I didn't think so much about it. I thought it was just a ordinary sting. I mean, I have gotten like a thousand of those running around barefoot as a kid. But the next day my ankle started to swell up. I went to work anyway and worked all day. Next day I woke up with an even bigger foot but of course I didn't let it stop me and I went to work jumping on one foot. But when I finished work my foot was like double its size and I couldn't take it any longer and went to the emergency room to see what was going on. 

It took three hours of waiting, tests and more waiting until they came to the conclusion that everyone reacts differently to bumble bees and the only thing I can do is wait until the swelling goes away. It can take up to one week before I even see a difference and several weeks until it's gone completely. I can't do anything else than laugh at my unluckiness.. Anyway, I am sitting on my balcony with my foot held high, tanning with a really good smoothie in my hand! 

2

First flight

 
 
 
 

Äntligen! Alltså herregud vilket tålamod jag ändå måste säga att jag har haha. Det har tagit mig hela dagen att försöka få upp den här i luften.  Känner mig som den mest otekniska personen men jag hade lite otur och stötte på massa problem. Men efter att ha pratat med support två gånger och testat och försökt tills solen var på väg att gå ner så föll allt på plats och den lyfte!

Jag har även fått reda på att det är förbjudet att flyga i hela centrala Stockholm så varje gång jag har trott att drönaren äntligen fungerar så har vi åkt fram och tillbaka till en äng en bit bort. Men jag är så glad att jag lyckats nu! Den var förvånansvärt lätt att flyga faktiskt när den väl var i luften, men det krävs nog massa tid i luften för att bli helt bekväm med den. 

Så det var så här jag spenderade min enda lediga dag den här veckan. Men nu är jag så taggad för vad som komma skall, och ser fram emot att visa er allt från nya perspektiv :D

-------

Today was a big test of patience. It has taken me all day, trying to get this thing in the air. I feel like the most untechnical person ever but even so I was really unlucky with all the problems that occured. However, after talking to support a couple of times and testing and trying until the sun went down and everything fell into place and I was finally able to lift it above the ground.

I also found out that it's forbidden to fly in the center of Stockholm so every time I thought it was working we went back and forth to a field a bit farther from home. But I'm so happy that I finally succeeded. It was actually surprisingly easy to fly it once it was in the air, but I think I will need a lot of airtime to become completely comfortable with it. 

So this is how I spent my only day off work this week. 

Dji phantom 3

 
 
 
 

Äntligen är den här!
Jag är en riktig instagram nörd och har på senaste tiden börjat följa fler och fler som använder sig av drönare för att fotografera och filma häftiga miljöer, upplevelser och platser. Jag har alltid tänkt att det är något jätte professionellt kameraverktyg som använts men fick sedan nys om phantom serien, och jag var såld! Så för en vecka sen bestämde jag mig för att införskaffa en egen drönare.
Jag håller forfarande på och lär mig men förvänta er riktigt häftiga foton och videos framöver. Framförallt om tre veckor när jag når Mexico och karibiska havet.. 

------

It's finally here.
I'm a real sucker for Instagram and for a while now I've been wanting a drone to take amazing shots and videos of cool places, adventures and locations.
That's why a week ago I decided to get my very own drone. I will probably take a while to figure out the technical part of flying it but I'm eager to start taking some badass photos and videos..
Especially flying over the blue Mexican sea...