First flight

 
 
 
 

Äntligen! Alltså herregud vilket tålamod jag ändå måste säga att jag har haha. Det har tagit mig hela dagen att försöka få upp den här i luften.  Känner mig som den mest otekniska personen men jag hade lite otur och stötte på massa problem. Men efter att ha pratat med support två gånger och testat och försökt tills solen var på väg att gå ner så föll allt på plats och den lyfte!

Jag har även fått reda på att det är förbjudet att flyga i hela centrala Stockholm så varje gång jag har trott att drönaren äntligen fungerar så har vi åkt fram och tillbaka till en äng en bit bort. Men jag är så glad att jag lyckats nu! Den var förvånansvärt lätt att flyga faktiskt när den väl var i luften, men det krävs nog massa tid i luften för att bli helt bekväm med den. 

Så det var så här jag spenderade min enda lediga dag den här veckan. Men nu är jag så taggad för vad som komma skall, och ser fram emot att visa er allt från nya perspektiv :D

-------

Today was a big test of patience. It has taken me all day, trying to get this thing in the air. I feel like the most untechnical person ever but even so I was really unlucky with all the problems that occured. However, after talking to support a couple of times and testing and trying until the sun went down and everything fell into place and I was finally able to lift it above the ground.

I also found out that it's forbidden to fly in the center of Stockholm so every time I thought it was working we went back and forth to a field a bit farther from home. But I'm so happy that I finally succeeded. It was actually surprisingly easy to fly it once it was in the air, but I think I will need a lot of airtime to become completely comfortable with it. 

So this is how I spent my only day off work this week.