sunset SUP

 
 
 
 
 
 

Jag vet inte hur länge jag har pratat om att jag velat testa stand up paddle board och under hela tiden har vi haft alla saker till det här på landet. Jag kom på att vi har en gammal vindsurfing bräda som säkert är lika gammal som jag om inte äldre, som vi brukade leka med i den här sjön som små. Sen tog jag en paddel från en av våra kanoter. Alltså, det är inte den riktiga grejen men man tar väl vad man haver och det funkade superbra!

Det var en helt perfekt kväll, helt och hållet vindstilla, lugnt och tyst. Perfekta avslutet på dagen efter att ha jobbat hela dagen. Nu ser jag så fram emot den här helgen för jag är äntligen ledig en HEL helg! Den ska jag spendera här på landet med familjen och imorgon har vi stora planer!  

 

------- 

I don’t know how long I've been saying that I want to try stand up paddle boarding and I finally decided to do it at my summer house. I remembered that we had an old windsurfing board that is probably as old as me, if not older, that we used to play with when we were younger. So I took it and a paddle from one of our canoes. I know it's not the real deal, but you use what you have and it worked out really good!

It was such a perfect night, no wind what so ever and completely still and quiet. Such a perfect finish to a day of nonstop working. I'm really looking forward to this weekend because I finally have a WHOLE weekend off work! I am going to spend it here with my family and tomorrow we have some big plans...